Behöver du extra sovplatser?

Har du ett behov av fler sovplatser och inte möjligheter att bygga ut? Då är Attefallshuset det perfekta valet för dig. Attefallshuset får vara 30 kvadratmeter och får byggas utan något bygglov, det kräver endast en anmälan.

Detta gör det till det perfekta valet för att skapa fler sovplatser och utrymme till din redan befintliga bostad. Till skillnad från en friggebod får ett Attefallshus inredas som en separat bostad. Vilket gör det möjligt att även hyra ut det för extra inkomst om du inte behöver de extra sovplatserna.

Enkelhet

Att köpa och bygga ett Attefallshus skall vara enkelt. Därför är de flesta attefallshus på marknaden idag modulhus som du själv med enkelhet monterar ihop.

Varianter

Dessa hus kommer i en mängd olika stilar och varianter. Bland annat som timmerstugor och exempelvis med och utan loft. Att ha ett loft är nästan att föredra för att utnyttja den maximalt tillåtna bygghöjden på fyra meter och på så sätt maximera användningen av ditt Attefallshus.

Sammanfattningsvis

Ett attefallshus är snabbt, enkelt och relativt billigt sätt att skapa fler sovplatser och utrymmen utan att nödvändigtvis göra en ny utbyggnad på ditt befintliga hus, eller genomgå en kostsam och långdragen renovering. Så vad väntar du på? Beställ ett Attefallshus 30 kvm.