Inredning

De bästa inredningsknepen

Posted On maj 4, 2018 at 2:32 e m by / Kommentarer inaktiverade för De bästa inredningsknepen

Det är svårt, kanske omöjligt, att ha ett hem som ser ut som inredningskatalogerna. De inredningarna är till för att titta på, inte leva i. Men vi vill så gärna åt de där hemtrevliga och fantastiska inredningarna på något vis. Här får du några bra tips för att komma så nära som möjligt!

Färg

Lek med färg, allt behöver inte vara vitt. Helvita hem har varit populära under lång tid men tittar vi i inredningskataloger ser vi mycket färg, mörkblå väggar, lila soffor och persiska mattor. Att få en känsla för färg kräver träning och att testa sig fram.

Ljus

Inredningsbilder har perfekt ljussättning, det är det som skapar den rätta känslan. Köp in lampor i olika styrkor och armaturer i en viss stil. Starka lampor där du behöver se bra och svagare i resten av huset. När du har samma stil på lamporna är det lättare att flytta dem från rum till rum för att förnya inredningen.

Småsakerna

Var inte rädd för småsakerna. En inredning ska aldrig kännas nedskalad och steril. Moderna hem har mindre saker men de är aldrig helt tomma. Har du en gammal inredningsstil är det mer tillåtet att leka runt med saker och få det att passa in.