Inredning

Dag för nya sängkläder hem

Posted On december 5, 2022 at 7:30 f m by / Kommentarer inaktiverade för Dag för nya sängkläder hem

Finns det någon skönare känsla än att krypa ner i ett par krispiga nya lakan efter en lång dag? När lakanen är sådär lite kyliga, prasslar härligt och luktar nytvättat och rent.

Vi spenderar nästan en tredjedel av vårt liv i vår säng, så därför är det väl investerat att ge sängen och sängkläderna lite extra kärlek. Köp därför bra material och ta hand om dem på bästa sätt för att skapa en härlig sovstund.

Ta hand om din säng

Hur ofta tvättar du dina sängkläder egentligen? En bra regel är att byta lakan varje eller varannan vecka. Det kan även bero på hur mycket du exempelvis svettas och om du lägger dig i sängen nytvättad. Att ta hand om sängkläderna på bästa sätt gör även att de håller sig hela och fräscha längre. Det finns gott om husmorstips om hur du tar hand om dina sängkläder på bästa sätt.

Hitta rätt sängkläder till ditt hem

Så ta och investera i sköna och bra sängkläder till din säng. Att besöka en bra shop online för att hitta sängkläder är exempelvis en god idé. Där kan du leta runt bland olika typer av lakan, påslakan, örngott samt andra textilier och prylar som hör hemmet till.