Fixa utsidan

Många av oss lägger ner mycket tid på att göra vårt hem trevligt invändigt: byta kök, renovera badrummet, lägga nya golv, tapetsera om och så vidare. Men lägger du ner lika mycket tid och omsorg på utsidan av ditt hus? Om du tänker efter så är tomten och fasaden det första du ser när du kommer på besök hos någon och naturligtvis är det samma sak för dina gäster.

Fönster

En av de saker som har en dramatisk effekt på husets utseende är fönstren. Ofta går det att skrapa, slipa och måla om fönstren. Det är ibland ett omfattande jobb, men med noggrannhet kan du få ett ‘nytt hus’ på någon vecka.Fler och fler väljer att beställa nya fönster istället. Samtidigt som du slipper undan allt målarjobb så kommer skickliga hantverkare och gör hela arbetet. Dessutom har moderna fönster i princip alltid avsevärt bättre isolering, vilket kommer att göra underverk för dina värmekostnader de kommande åren.

Klipp gräsmattan

Det här är bland det roligaste som finns. Nja, kanske inte alla av oss tycker det, men klipp gräsmattan en gång i veckan, så blir det både enklare och går fortare. Dessutom, ifall du håller i och fortsätter att klippa varje vecka hela sommaren så dör till slut ogräset. Om din gräsmatta känns bortom all räddning så gödsla en gång med Stroller Combi, det är en produkt som dödar alla tvåhjärtbladiga ogräs, men däremot inte det enhjärtbladiga gräset. Klipp ofta, men inte för kort: gräsmattan ska vara minst 4-5 centimeter för att inte flygburna gräs ska kunna etablera sig.